Radionice - Zakon o izmenama i dopunama Zakona o privrednim društvima i Zakona o Centralnoj evidenciji stvarnih vlasnika

U cilju predstavljanja novih zakonskih rešenja poslovnoj zajednici, Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom privrede organizuje edukativne radionice pod nazivom ”Predstavljanje Zakona o izmenama i dopunama Zakona o privrednim društvima i Zakona o Centralnoj evidenciji stvarnih vlasnika”.
Radionice će biti održane:

11. oktobra 2018. godine, Kragujevac u prostorijama  RPK Kragujevac
12. oktobra 2018. godine, Kraljevo u prostorijama  RPK Kraljevo
17. oktobra 2018. godine, Kruševac u prostorijama    RPK Kruševac
18. oktobra 2018. godine, Niš u prostorijama  RPK Niš
24. oktobra 2018. godine, Valjevo u prostorijama  RPK Valjevo
25. oktobra 2018. godine, Užice u prostorijama  RPK Užice
29. oktobra 2018. godine, Novi Sad u prostorijama  RPK Novi Sad
30. oktobra 2018. godine, Subotica  u prostorijama  RPK Subotica

Vreme održavanja radionica je od 10 do 14 časova. Predavači na radionicama će biti predstavnici Ministarstva privrede: Gospodin Dušan Vučković, pomoćnik ministra privrede, Sektor za privredna društva i privredne registre Gospođa Jelica Trninić Šišović, šef odseka za normativne, pravne i studijsko-analitičke poslove Sektora za privredna društva i privredne registre, Gospođa Sandra Tasić, samostalni savetnik u Odseku za normativne, pravne i studijsko analitičke poslove Sektora za privredna društva i privredne registre. Imajući u vidu značaj nedavno usvojenih Zakona o izmenama i dopunama Zakona o privrednim društvima i Zakona o Centralnoj evidenciji stvarnih vlasnika za poslovanje privrednih subjekata, pozivamo sve članice da uzmu učešće na radionicama. 

Za više informacija možete se obratiti elektronski na privrednopravna@pks.rs