Održana prezentacija usluga Komercijalne banke

U okviru skupa pod nazivom „Podrška za razvoj preduzetništva i malog biznisa“ , prezentovane su usluge Komercijalne banke koje se odnose na savremeni način poslovanja elektronskog i mobilnog bankarstva. Skup je održan 07. novembra  2018. godine u Regionalnoj privrednoj komori Moravičkog i Raškog upravnog okruga.
Skup je otvorio direktor RPK Kraljevo, Zvonko Tufegdžić, a ispred Komercijalne banke prisutnima su se obratili: Maja Dašić, direktor ekspoziture Kraljevo, Slobodan Ćurčić, direktor prodaje za mirko i agro klijente i Jelena Zdravković Đorđević, koordinator za mirko i agro klijente ekspozitura Kraljevo
 
Na datom skupu privrednici su pored prednosti koje nudi elektronsko poslovanje, upoznati sa  setom usluga koji omogućava korišćenje elektronske trgovine bez naknade i korišćenje dozvoljenog prekoračenja računa.  Savremeno elektronsko poslovanje u dvosmernoj komunikaciji sa bankom omogućava efikasnije i sigurnije poslovanje kao i online pregled stanja i prometa po računima.
 
Privrednici su iskazali interesovanje za nov proizvod INSTANT NALOG, koji omogućava realizaciju naloga u vremenu do 10 sekundi i informaciju o statusu naloga u skoro realnom vremenu. Plaćanje preko INSTANT NALOG –a je dostupano 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.
 
Pored usluga koje omogućavaju uštedu vremena i nude niže troškove transakcija, bilo je reči o vrstama bankarskih garancija i raspoloživim kreditnim linijama za privredu i agrobiznis.
 
Skup je medijski propratila regionalna televizija RTV MELOS.  
Prilog je emitovan u petom minutu informativne emisije KRALJEVACKA Hronika 07 11 2018 , prilog je dostupan na linku:  https://www.youtube.com/watch?v=o_NwWnI7pQ0