Error message

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1374 of /home/rpkk/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/rpkk/public_html/includes/menu.inc).

Tematski sastanak parlamenta privrednika u proširenom sastavu ''Kako održati vitalnost kompanije i konsolidovati poslovanje''

U okviru aktivnosti na realizaciji druge faze programa ''Rešavanje pitanja zaduženja i prestanka poslovanja privrednih subjekata u regionu Zapadnog Balkana'', koji Privredna komora Srbije realizuje zajedno sa  Ministarstvom pravde, Ministarstvom privrede, Međunarodnom finansijskm korporacijom - članicom Grupe Svetske banke, a uz podršku Vlade Švajcarske, u Regionalnoj privrednoj komori Moravićkog i Raškog upravnog okruga 24. oktobra 2018. godine, sa početkom u 12h, biće održan sastanak parlamenta privrednika u proširenom sastavu, na temu ''Kako održati vitalnost kompanije i konsolidovati poslovanje''.

 

Cilj programa je smanjenje rizika poslovanja i unapređenje okvira i prakse nesolventnosti, što će doprineti poboljšanju položaja poverilaca, zaštiti poslovanja ekonomski održivih kompanija, kao i većoj sigurnosti za nova ulaganja. Posebna pažnja u programu posvećena je merama i postupcima za očuvanje vitalnosti kompanija, za pravovremeno reagovanje na zahteve tržišta, izbegavanje krize, ozdravljenje i restrukturiranje poslovanja i rešavanje problema korišćenjem raspoloživih instrumenata na koje program ukazuje.