Error message

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1374 of /home/rpkk/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/rpkk/public_html/includes/menu.inc).

Izjava o nameri poslodavca za uključivanje u dualno obrazovanje za školsku 2019/2020. godinu

U toku je planiranje upisa učenika u srednje škole za školsku 2019/2020. godinu po dualnom modelu obrazovanja, koji Privredna komora Srbije realizuje u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Poslodavci koji žele da se uključe, potrebno je da popunjenu IZJAVU O NAMERI ZA UKLJUČIVANJE U DUALNO OBRAZOVANJE dostave na mejl ivana.markovic@pks.rsili gorana.tanaskovic@pks.rs najkasnije do 31. januara 2019. godine.

 Izjava o nameri i Uputstvo za popunjavanje nalaze se u prilogu.

Na bazi prikupljenih Izjava o nameri, Privredna komora Srbije formira Predlog o potrebama privrede za budućim kadrovima i dostavlja ga Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja na osnovu koga se donosi odluka o strukturi upisa u srednje škole za dualni model obrazovanja– broju učenika i odeljenja za svaku opštinu i grad na teritoriji Republike Srbije.

Konačnu odluku Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja doneće objavljivanjem Konkursa za upis učenika u srednje škole koji se očekuje krajem aprila 2019. godine.

Informacije o uključivanju u dualno obrazovanje u Regionalnoj privrednoj komori Moravičkog i Raškog upravnog okruga možete dobiti na brojevima telefona:036 322 495 i 032 343 085.

PRILOG - Uputstvo za popunjavanje Izjave o nameri za uključivanje u dualno obrazovanje - Copy.pdf

Izjava o nameri 2019-2020.xls